Samenwerken

Waarom Quin?

“Quin gelooft dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Om die reden is het van levensbelang dat we op elk moment de wereld het beste van onszelf geven. Ze gelooft in de liefde en de kwetsbaarheid van de mens als verbindende kracht.

Haar werk creëert ze in het moment, als een polaroid opname, zonder gum of herzieningen. Ze is de visser die dat wat niet uitgesproken wordt vangt, de tolk die woorden geeft aan wat men voelt en de notulist die het noteert.”

Hoe ziet haar werk eruit?

Quins werk is herkenbaar door haar zwarte lijnen op wit papier. En altijd in het moment. Haar versjes zijn raak. Zo min mogelijk woorden en met een heldere boodschap die vaak meerdere lagen kent. Haar handschrift is uniek en kent een speelsheid doordat geen letter hetzelfde geschreven wordt.

Ook haar illustraties bestaan uit zwarte lijnen op wit papier. Quin geeft de kijker zoveel mogelijk ruimte om de illustratie zelf in te vullen/ voelen. Haar mensen en dieren hebben uitgesproken gezichtsuitdrukkingen en laten een menselijkheid zien die we allemaal herkennen.

Waar kun je Quin onder andere voor vragen?

Naast de vaste avonden van Woorden worden Zinnen, schrijft Quin voor diverse evenementen live versjes. Ze wordt gezien als een van de meest rake sneldichters die er zijn. Haar werk kenmerkt zich door een zuivere observatie, inspiratie en/of boodschap die altijd liefdevol is naar de persoon of zijn/haar optreden. Quins versjes staan op schorsteenmantels, hangen aan muren of boven bedden. Het zijn versjes die je een warm gevoel geven.

Tevens schrijft Quin in opdracht voor diverse evenementen of levensgebeurtenissen. Haar versjes staan op o.a. geboortekaartjes, condoleance kaarten of worden gebruikt als liefdesbrieven.

Regelmatig maakt Quin unieke versjes die passen bij een speciaal event zodat ze in of als een goodybag aan gasten meegegeven kunnen worden. Veelal worden deze handgeschreven versjes voorzien van unieke illustraties. Haar stijl en sfeer zijn eigen en zijn herkenbaar haar werk.

Tot slot kun je Quin vragen voor een voordracht. Op haar geheel eigen wijze draagt ze haar versjes voor, waarbij ze vertelt over het ontstaan en de reis die ze bewandeld.

Wat als ik iets wil wat er niet bij staat?

Als Quin ergens voor in is, dan is het wel voor avontuur en van het gebaande pad te treden. Voel je vrij om haar uit te dagen.