Agenda

17 januari: Woorden worden Zinnen Winternacht editie in het Paard Den Haag

Najaar 2018: Tour ik samen met het productieteam van de documentaire Moeder aan de Lijn (Nelleke Koop) en Eric Corton langs 6 Nederlandse steden. Daar zal ik tijdens de mantelzorg bijeenkomsten live versjes schrijven (sneldichten).

13 oktober 2018: Doe ik een live performance versjes schrijven tijdens Read My World Amsterdam. Het Internationaal Literatuur Festival in de bijzondere Tolhuistuin. Meer informatie over het programma: http://www.readmyworld.nl

2018: Wederom een heel seizoen van live improviseren en performen bij Woorden Worden Zinnen. Waar ik on the spot versjes bedenk en schrijf over de artiesten en de avond. Check de site van WWZ voor data en locaties.

1 juni 2018: Net als vorig jaar, dit keer met versjes schrijven én voordragen bij het leukste kinder literatuur event: wedstrijd voor de kinder stadsdichter Vlaardingen.

27 mei 2018: @wereldmuseum rotterdam versjes schrijven tussen het publiek van Smells Good in the Hood. Daarna direct door voor Next Generation Speaks.

2017:
Na al weer twee edities Woorden worden Zinnen in Dordrecht en Delft in najaar 2016 beginnen we in 2017 in Dordrecht. Op 29 januari in het Dolhuis kun je mijn versjes meenemen. Check de agenda van Woorden worden Zinnen en volg mij van Dordrecht naar Amsterdam en terug het HELE jaar door! Agenda Woorden worden Zinnen